Poze Ulei de Broccoli BIO*, virgin 10 ml

     
Pin It


Ulei de Broccoli BIO*, virgin 10 ml

Pret: 12,50 RON

Disponibil in stoc

Pretul include TVA 19%, pretul nu include cheltuielile de livrare.

Este un ulei prețios, interesant în special pentru aplicațiile pe păr. Netezește firele, le acoperă asemenea siliconului fără să le încarce și este o sursă naturală pentru strălucire și finețe. Pentru piele este intens nutritiv și conferă un aspect satinat.

Ulei de Broccoli - descriere şi recomandări

Bogat în nutrienți și acizi grași nesaturați, uleiul de broccoli este remarcat pentru beneficiile pe care le aduce părului. Este un ulei vegetal special ce îmbracă firul de păr fără să-l încarce, netezește firele, disciplinează buclele, facilitează pieptănatul.

Se folosește în procent redus ca ingredient în preparate cosmetice, este un ulei concentrat și vâscos.

Metoda de obţinere: prin presare la rece din seminţe

Zona geografică de provenienţă: Germania/Italia

Prezentare: lichid clar, culoare galben-verzuie, vâscozitate ridicată, miros caracteristic destul de pregnant

Calitate: produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert Greenlife

Pe piele: se absoarbe lent, senzaţie grasă dacă se aplică în stare nediluată

Ingrediente (INCI): brassica oleracea oil*
*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică. Produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanţă cu standardul ECOCERT disponibil la http://cosmetics.ecocert.com

Proprietăţile uleiului de broccoli

  • hrăneşte pielea și-i menține hidratarea
  • restaurează elasticitatea şi tonicitatea cutanată
  • întarzie apariţia ridurilor, antiage
  • reduce roşeaţa şi petele
  • reduce hiperproliferarea transepidermală
  • reduce mâncărimile
  • ameliorează inflamaţiile
  • cicatrizant, regenerator al ţesuturilor cutanate
  • ameliorează daunele provocate de radiaţii sau soare

Recomandări în cosmetică

  • păr degradat, păr uscat
  • vârfuri despicate, păr fragil
  • păr fin, păr tern
  • păr dificil de pieptănat, cu tendințe de încâlcire
  • păr creț, indisciplinat
  • ten uscat, deshidratat

Cum se folosește

  • se recomandă utilizarea doar diluat sau combinat cu alte ingrediente, atât pe păr cât și pe piele
  • dozaj uzual recomandat 5-10%
  • ca ingredient pentru prepararea compozițiilor cosmetice de îngrijire a pielii și părului: seruri capilare, creme și măști capilare, balsamuri, condiționatoare, creme de noapte nutritive și regeneratoare pentru tenuri deshidratat
  • fiind un ulei vâscos și concentrat, se recomandă utilizarea combinată cu uleiuri vegetale ce au textură mai uscată și care sunt penetrante, cum ar fi: ulei de kukui, macadamia, struguri, pepene sau squalane
  • pentru aplicații capilare se poate asocia și cu siliconul vegetal


Păstrare: fiind un ulei rezistent la oxidare, se păstrează în mediul ambiant, de preferinţă sub 25°C, ferit de umezeală şi lumină

Date de siguranţă: uz cosmetic

0770534261 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-17.00

 


Detalii produs


Categorie: Uleiuri vegetale

Greutate produs: 0.04 kg.

Producator: origine marea Britanie



Produse similare


Un ulei delicios si foarte sanatos, nerafinat, alb ca zapada , cu o aroma divina. De ce este bine sa introducem cocos in alimentatia noastra de zi cu zi? Uleiul sau untul de nuca de cocos este o...
17,21 RON
20,25 RON
Un ulei delicios si foarte sanatos, nerafinat, alb ca zapada , cu o aroma divina. De ce este bine sa introducem cocos in alimentatia noastra de zi cu zi?Uleiul sau untul de nuca de cocos este o...
39,99 RON
leiul de neem este renumit pentru proprietățile sale puternic antiparazitare, antibacteriene și insectifuge. Datorită compoziției sale speciale, este utilizat în cosmetică pentru...
15,51 RON
  
  




  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?