Poze Tensida spumanta 250 ml

     
Pin It


Tensida spumanta 250 ml

Pret: 17,99 RON

Disponibil in stoc

Pretul include TVA 19%, pretul nu include cheltuielile de livrare.

Un tensioactiv delicat de origine vegetală, bine tolerat de piele. Este bun spumant, potrivit pentru formularea de șampoane, geluri de duș și alte produse spumante de igienă. 

Tensidă spumantă - descriere, recomandări

Un tensioactiv delicat de origine vegetală, bine tolerat de piele. Este bun spumant, potrivit pentru formularea de șampoane, geluri de duș și alte produse spumante de igienă. În procent redus, se poate folosi și în produse fără clătire.

TIP: non-ionic   pH în soluție apoasă de 20%: 11.0 - 12.5

Proprietăți organoleptice: lichid vâscos ușor tulbure, culoare alb-gălbuie, miros neutru, solubil în apă

Ingrediente (INCI): Decyl glucoside


Proprietățile tensidei spumante

  • potrivită pentru orice tip de păr
  • potrivită pentru orice tip de piele
  • bună compatibilitate dermatologică
  • adaptată inclusiv pentru pielea fragilă, sensibilă
  • îmbunătățește puterea spumantă a compozițiilor de igienă
  • utilizat ca unic tensioactiv formează preparate foarte fluide, astfel, în afară de cleansere sau demachiante, este indicată asocierea cu alte tenside
  • biodegradabil și aprobat în cosmeticele bio certificate


Recomandări, aplicații 

  • se recomandă combinarea cu alte tenside sau cu baza lavantă blândă
  • ca ingredient în șampoane pentru adulți și copii
  • geluri de duș, creme de duș
  • geluri de baie spumante
  • cleanser facial
  • produse pentru igiena bebelușilor și copiilor
  • în concentrație mică, pentru demachiante și alte compoziții fără clătire
  • ca unic tensioactiv într-o compoziție, se recomandă folosirea unui flacon ”foamer”


Mod de utilizare

  • dozaj indicativ: 2 - 30%
  • se poate folosi ca unic tensioactiv într-o compoziție de igienă cu mențiunea că soluția rezultată va fi foarte fluidă; se poate folosi eventual un flacon tip ”foamer” în acest caz
  • se poate asocia cu Baza lavantă blândă, se poate combina cu alte tenside, în special cu tensida consistentă
  • dozat la 2-3% se pot formula produse de igienă ce nu necesită clătire
  • are un pH alcalin, astfel, poate fi necesară acidifierea compoziției finale cu acid lactic/citric și măsurarea rezultatului cu o bandă pH (la șampoane este recomandat un pH între 4,5-6,5 iar la produse pentru ten și corp între 5-7)


Mod de păstrare
: la loc uscat, ferit de căldură și lumina directă

Date de siguranță, precauții în utilizare: a nu se ingera, a se evita contactul cu ochii, a nu se lăsa la îndemâna copiilor!

0770534261 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-17.00

 

Tag-uri:



Detalii produs


Categorie: Alte ingrediente

Greutate produs: 0.33 kg.

Producator: Origine Germania



Produse similare


Obținut din surse vegetale, este un surfactant extrem de delicat, consistent și vâscos, cu aplicații multiple în preparatele de igienă personală. Este recomandată în special...
18,99 RON
  
  




  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?