Poze TENSIDA SOLIDA SCS 100gr

  • Poze TENSIDA SOLIDA SCS 100gr
  • Poze TENSIDA SOLIDA SCS 100gr
     
Pin It


TENSIDA SOLIDA SCS 100gr

Pret: 11,50 RON

Disponibil in stoc

Pretul include TVA 19%, pretul nu include cheltuielile de livrare.

Este potrivit îndeosebi pentru formularea şampoanelor solide, formează spumă bogată, acceptă încorporarea uleiurilor vegetale, asigură o libertate mai mare în formulare decât tensidele lichide. Se pot prepara și șampoane lichide cu o bună putere de spălare și spumare. Este derivat din ulei de cocos și aprobat pentru cosmeticele bio.

Ingrediente (INCI): sodium coco-sulfate

DOZAJ şi INDICAŢII 

  • dozaj indicativ: 5 - 80%, până la 90% în funcţie de formulă
  • potrivit pentru orice tip de păr; se pot prepara şampoane pentru păr uscat, normal, gras, cu mătreaţă, şampoane cu efect fortifiant, hidratant, nutritiv etc

PREPARAREA unui ŞAMPON SOLID:

  • într-un recipient termorezistent se amestecă tensida cu apa şi se pune la încălzit pe baie de apă
  • se ţine pe baia de apă, cu amestecare continuă, până când se formează o pastă cât mai omogenă. Tensida nu se va topi complet, pasta va prezenta mici granule. Pe durata încălzirii se va strivi compoziţia de peretele recipientului cu lingura
  • se îndepărtează de la căldură şi se adaugă restul ingredientelor: uleiuri, unturi, active, pudre, parfumante, uleiuri esenţiale, pigmenţi; unele reţete prevăd adaosul uleiurilor/unturilor vegetale pe parcursul încălzirii
  • şampoanele solide astfel preparate nu au nevoie de adaos de conservant, se autoconservă
  • se presează într-o formă (de săpun) sau o altă matriţă adecvată şi se lasă la întărit până a doua zi
  • se scoate din formă, eventual înainte se pune la congelator pentru 5-10 minute
  • înainte de utilizare se lasă la uscat aproximativ 2 zile 

0770534261 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-17.00

 


Detalii produs


Categorie: Alte ingrediente

Greutate produs: 0.11 kg.

Producator: Origine Germania



Produse similare


Derivat din ulei de cocos, este un produs tensioactiv foarte blând și bine tolerat de piele, economic, utilizat pentru formularea șampoanelor solide, a calupurilor de duș și a altor produse de...
9,99 RON
Derivat din ulei de cocos, este un produs tensioactiv foarte blând și bine tolerat de piele, economic, utilizat pentru formularea șampoanelor solide, a calupurilor de duș și a altor produse de...
8,99 RON
  
  




  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?