Poze Stearat de magneziu 25 gr

     
Pin It


Stearat de magneziu 25 gr

Pret: 4,99 RON

Disponibil in stoc

Pretul include TVA 19%, pretul nu include cheltuielile de livrare.

Foarte fin și mătăsos, îmbunătățește aderența și conferă o senzație plăcută a produselor de machiaj pe piele, facilitează compactarea pudrelor. Opacifiant și texturant pentru preparate cosmetice, agent stabilizator pentru emulsii.

Stearat de magneziu - descriere şi recomandări

Stearatul de magneziu este un ingredient de origine vegetală folosit pe scară largă în preparatele cosmetice, având o serie de avantaje. Un agent texturant, fin și mătăsos, ce conferă o senzație foarte plăcută pe piele. Este deosebit de util pentru prepararea pudrelor cosmetice, ameliorând aderența și păstrarea acestora pe piele. Înglobat în creme crește gradul de acoperire, finețea și opacitatea, în același timp reduce din senzația de gras pe piele. E stabilizator și contribuie la reuşita emulsiilor.

Stearatul de magneziu nu se dizolvă în apă sau ulei, dar se dispersează bine atât în medii uleioase cât şi în emulsii.

PREZENTARE: pulbere albă fină, inodoră

Ingrediente (INCI): magnesium stearate

Proprietăţile stearatului de magneziu

  • texturant, opacifer
  • fin, mătăsos, ușor
  • facilitează aderența pudrelor pe piele
  • contribuie la menținerea pe piele a machiajului pentru un timp mai îndelungat
  • stabilizator pentru emulsii
  • facilitează compactarea pudrelor de machiaj, este un bun liant
  • previne lipirea pudrelor de instrumentele de compactare
  • are efect antiaglomerare pentru pudrele de machiaj
  • conferă compoziţiilor o textură mătăsoasă, glisantă
  • suportă încălzire

Recomandări, aplicații

  • bază și filler pentru diferite pudre compacte și libere
  • texturant și stabilizator pentru fond de ten
  • bază și filler pentru farduri de pleoape mate și lucioase
  • bază și filler pentru blush
  • în emulsii pentru creșterea vâscozității și stabilității
  • în creme pentru stabilizare și îmbunătățirea senzației pe piele
  • texturant și agent de aderență în rujuri
  • în coldcreme ca texturant şi pentru reducerea senzaţiei de gras pe piele

Cum se folosește

Pentru pudre de machiaj: se amestecă cu pigmenţii şi/sau alte baze uscate, preferabil în mojar.

În emulsii se adaugă la faza grasă.

În rujuri se adaugă alături de uleiuri, înainte de încălzire.

Dozaj indicativ 1-30%

  • pentru pudre compacte 1-7%, se poate şi mai mult, în funcţie de reţetă
  • pudre libere 5-30%
  • în emulsii 1-10%
  • în creme, coldcreme, până la 10%
  • pentru rujuri 1-4%


Păstrare: în loc răcoros, ferit de umiditate şi lumina directă, în recipient închis

Date de siguranţă: produs foarte pulverulent, a nu se folosi în apropierea unei surse de ventilație; a nu se inhala, se recomandă purtarea unei măști la manipulare; a nu se ingera, a se evita contactul cu ochii, a nu se păstra la îndemâna copiilor; uz extern

0770534261 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-17.00

 


Detalii produs


Categorie: Alte ingrediente

Greutate produs: 0.03 kg.

Producator: Origine Spania


  
  




  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?