Poze Spirulina pura, activ cosmetic 50 gr

     
Pin It


Spirulina pura, activ cosmetic 50 gr

Pret: 13,80 RON

Disponibil in stoc

Pretul include TVA 19%, pretul nu include cheltuielile de livrare.

Bogată în proteine, aminoacizi, vitamine și numeroase elemente bioactive, spirulina este apreciată în cosmetică pentru efectul nutritiv forte ce contribuie la întârzierea îmbătrânirii cutanate și protecția colagenului pielii.

Spirulină - descriere, recomandări

Spirulina este o micro-algă, o plantă acvatică ce crește spontan de milioane de ani în lacurile calde din zonele tropicale. Spirulina a intrat în atenția europenilor abia în jurul anilor 1960 când francezii care au analizat acțiunea farmacologică a acestei alge, au descoperit că este aproape în întregime formată din principii active în comparație cu o plantă medicinală obișnuită, din care doar o mică parte o constituie astfel de elemente.

În zilele noastre, spirulina este utilizată ca supliment alimentar dar în același timp este un activ cosmetic foarte interesant, cu multiple aplicații pentru îngrijirea pielii și părului.

Compuși principali: cca.70% proteină brută, vitamine din complexul B, beta-caroten, vitamina E, mangan, zinc, cupru, fier, seleniu, potasiu, magneziu, acid gamalinolenic 

Ingrediente (INCI): spirulina maxima powder


Proprietățile spirulinei

  • nutritiv și fortifiant datorită conținutului bogat în proteine
  • contribuie la sporirea elasticității pielii
  • contribuie la încetinirea procesului de îmbătrânire cutanată
  • stimulează metabolismul pielii la nivel celular
  • regenerator, stimulează refacerea tesuturilor afectate de tăieturi, mici răni
  • antirid, anti-age, antioxidant (carotenoide)


Cum se folosește spirulina în cosmetică

  • spirulina este dispersabilă în medii apoase dar nu se dizolvă complet în apă
  • se poate folosi ca ingredient pentru prepararea de creme, loțiuni, măști, săpunuri, geluri de duș, șampoane sau împachetări corporale
  • cele mai răspândite aplicații sunt cele sub formă de măști și împachetări corporale
  • pentru creme, geluri și produse de igienă spirulina se poate include în dozaj de 1-5% însă dând otentă verzuie pielii, un dozaj de cca.2% este suficient pentru compozițiile ce nu se spală de pe piele
  • pentru măști și împachetări, spirulina se poate folosi în dozaj de până la 30%
  • poate fi un ingredient interesant și în săpunuri, în care, pe lângă aportul de substanțe active aduce și o culoare naturală interesantă


Mod de păstrare
: în loc răcoros, ferit de umezeală

Date de siguranță, precauții în utilizare: a nu se inhala; uz cosmetic

0770534261 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-17.00

 

Tag-uri:



Detalii produs


Categorie: Alte ingrediente

Greutate produs: 0.06 kg.

Producator: Origine Franta



Produse similare


Este folosit ca pigment alb, filler sau filtru UV în cadrul diverselor produse de machiaj şi cosmetice: pudră, blush, fard, bază de machiaj, corector, fond de ten, creme pentru protecţie solară....
6,99 RON
  
  




  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?