Poze Praf de cărbune din plante- extrafină 10 g

     
Pin It


Praf de cărbune din plante- extrafină 10 g

Pret: 10,99 RON

Disponibil in stoc

Pretul include TVA 19%, pretul nu include cheltuielile de livrare.

Cărbunele vegetal este obţinut din particule fine de materie vegetală carbonizată, dispersate în apă. Carbunele vegetal poate da nuanțe care variază de la gri la negru, dependent de concentraţia folosită. Suspensia are stabilitate excelentă la lumină, temperaturi ridicate şi pH.

Se poate folosi ca colorant pentru prepararea săpunurilor, și pentru produse cosmetice, aplicând pe piele are efect degresant și de curățarea pielii de impurități.

Identificare:INCI: Carbon Vegetable CAS: 1333-86-4

Aspect:Pulbere, negru închis, inodor, în apă și grăsime este insolubil, Ph 8,5-10,5.

Utilizare:Ingredient cosmetic, se poate folosi ca materie prima la prepararea săpunurilor și produselor cosmetice care urmează să fie amestecate.

Impact:Dă o culoare reală de negru a săpunurilor. Masca facială care conține praf de cărbune din plante ajută la degresarea și eliminarea murdăriei din piele.

Depozitare:La loc uscat,ferit de lumină. Este sensibil la aer.

Fotografiile prezentate au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Detaliile produsului au caracter informativ.

0770534261 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-17.00

 


Detalii produs


Categorie: Alte ingrediente

Greutate produs: 0.02 kg.



Produse similare


Ingredient activ purifiant si detoxifiant si, in acelasi timp, colorant vegetal util in formularea cosmeticelor si sapunurilor 100% naturale. Recomandat pentru: masti si creme purifiante...
15,50 RON
Se poate folosi în măști, săpunuri și diverse produse de igienă dar și ca agent colorant pentru săpunuri sau machiaj. Proprietăți, recomandări: este adsorbant forte curăță pielea de...
20,99 RON
  
  




  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?