Poze Extract de Vita rosie BIO* 10 ml

     
Pin It


Extract de Vita rosie BIO* 10 ml

Pret: 8,50 RON

Disponibil in stoc

Pretul include TVA 19%, pretul nu include cheltuielile de livrare.

Un activ cosmetic util pentru îmbunătăţirea circulației periferice, este tonifiant venos, antiradicalar, protejează pielea împotriva îmbătrânirii premature, creşte tonusul şi elasticitatea pielii. Conţine resveratrol, un antioxidant potent cu acţiune anti-aging recunoscută.

Extract de Viţă Roşie - descriere şi recomandări

Viţa roşie este o plantă cunoscută încă din antichitate, apreciată mai ales pentru fructele utilizate la producerea vinului. Viţa este reprezentată de o sumedenie de specii dintre care face parte şi viţa roşie.
Încă din secolul al XVII-lea, frunzele de viţă roşie erau utilizate în infuzii sau macerate contra senzaţiei de "picioare grele", publicându-se de atunci o serie de rapoarte despre proprietăţile sale circulatorii şi antioxidante.

Viţa roşie are o cunoscută acțiune tonifiantă asupra venelor. Prezenţa oligoelementelor şi a resveratrolului permite o acţiune antiradicali liberi şi de stabilizare a colagenului, protejează astfel pielea de îmbătrânirea prematură.

Metoda de obţinere: prin macerarea frunzelor de viţă roşie bio într-un amestec de apă şi glicerină

Compuși activi: tanini, anthociane, flavonoide, resveratrol, vitamine, diverse oligoelemente

CALITATE: produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanţă cu standardul disponibil la http://cosmetics.ecocert.com

Prezentare: lichid de culoare brun-roșiatică, cu un fin miros caracteristic

Ingrediente (INCI): aqua, glycerin^, vitis vinifera leaf extract*, sodium benzoate, potassium sorbate, citric acid
* ingrediente din agricultură organică, ^ fabricat din ingrediente organice. 99.6% din totalul ingredientelor sunt de origine naturală, 99.4% din totalul ingredientelor provin din agricultură organică. Produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanţă cu standardul ECOCERT disponibil la http://cosmetics.ecocert.com

Proprietăţile extractului de viță roșie

  • anti-aging, antiradicalar
  • antioxidant potent
  • astringent
  • stimulază circulația periferică
  • îmbunătățește circulația sanguină
  • tonifiant venos
  • contribuie la stabilizarea colagenului în piele
  • protejează pielea de îmbătrânirea prematură
  • contribuie la menţinerea elasticității cutanate

Recomandări, aplicații

  • este potrivit pentru orice tip de ten
  • util în special pentru ten tern, ten matur, piele lipsită de tonus
  • probleme circulatorii: picioare grele, varice
  • fragilitate capilară: cuperoză, echimoze
  • pori dilataţi
  • pungi sub ochi, piele lăsată

Cum se folosește acest extract

  • este un produs ce nu se aplică pur pe piele, se folosește ca ingredient pentru prepararea cosmeticelor
  • în emulsii se poate include la faza finală sau la faza apoasă, în funcție de dozaj
  • dozaj uzual recomandat 5 – 30%
  • se poate folosi ca ingredient în soluţii apoase sau în creme ce conţin şi apă (emulsii)
  • geluri, loţiuni, creme pentru ameliorarea senzaţiei de picioare grele
  • tonere, creme, seruri pentru ten afectat de cuperoză
  • creme de zi şi de noapte pentru orice tip de ten
  • creme contur de ochi, pungi sub ochi, cearcăne
  • tratamente anti-aging
  • creme, măști, gomaj cu efect circulator, revitalizant

...

Păstrare: în loc uscat și răcoros, după deschidere se recomandă păstrarea la frigider

Date de siguranţă: a nu se ingera; uz cosmetic

Avertisment: proprietățile, indicațiile și modul de utilizare al produselor prezentate pe site-ul Estelina sunt bazate pe literatura de specialitate disponibilă în cărți, publicații științifice, site-uri web de referință în fitoterapie, aromaterapie sau hidrolaterapie, jurnale de cosmetică și chimie cosmetică, și pe documentația primită de la producător/furnizor. Cu toate acestea, aceste informații sunt oferite cu scop informativ, ele nu constituie în niciun fel informații medicale și nu angajează responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare de uleiuri, extracte și pulberi de plante în scopuri terapeutice, trebuie consultat un medic.

0770534261 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-17.00

 


Detalii produs


Categorie: Alte ingrediente

Greutate produs: 0.04 kg.

Producator: Origine Franta



Produse similare


Turmericul (Curcumin) este un condiment extras din radacina plantei de Curcuma longa, extrem de popular si apreciat in subcontinentul indian. Este intrebuintat in alimentatie, in vindecare...
28,99 RON
  
  




  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?