Poze Extract CO2 din radacina de Iris, 3% ironi 2 gr

     
Pin It


Extract CO2 din radacina de Iris, 3% ironi 2 gr

Pret: 43,87 RON

Disponibil in stoc

Pretul include TVA 19%, pretul nu include cheltuielile de livrare.

Una dintre materiile prime cele mai căutate în parfumeria de lux, datorită notei sale aromatice unice. Rolul său principal este de a fixa parfumul și de a aduce în plus note de bază și de mijloc. 
INCI: Caprylic/Capric Triglyceride and Iris Germanica (Orris) Root Extract.

Produs 100% natural, obținut prin extracție cu CO2 din rădăcina de Iris, standardizat la un conținut de 3% ironi prin adăugarea de Caprylic/Capric Triglyceride de origine vegetală. Nu conține alți aditivi, metale grele sau microbi. 

Extractul de Iris este una dintre materiile prime cele mai căutate în parfumeria de lux, datorită notei sale aromatice unice. Rolul său principal în apele de toaletă este de a fixa parfumul și de a aduce în plus note de bază și de mijloc.
Pentru obținerea unui singur kilogram din acest extract se folosesc între 100 și 159 de kilograme de rizomi.

Aspect: pastă (lichid la temperaturi mai mari), de culoare gălbuie, cu miros dulce balsamic, pudrat, de violete.

Compuși aromatici:

  • 3% ironi – din care trans-alpha Iron 0,14%, cis-alpha Iron 1,0%, beta Iron 0,002%, gamma Iron 1,8%.
  • conținut total de ulei esențial – 11,9%

Produs 100% natural, ce corespunde Regulamentului (CE) nr. 1334/2008 privind aromele si anumite ingrediente alimentare cu proprietati aromatizante.

Poate fi inclus în:

  • parfumuri naturale, ca notă de mijloc
  • emulsii (faza finală, după răcire)
  • preparate anhidre pentru ten și corp
  • săpunuri naturale pentru fixarea parfumurilor,
  • parfumarea lumânărilor, realizarea de pot pourri


Concentrații recomandate: 0,5-5%. O cantitate mică de extract influențează în mare măsură parfumul produsului final.

Solubilitate:

  • solubil în alcool de 90gr și în uleiuri
  • insolubil în apă


A se păstra de preferat la frigider, ferit de lumină.

0770534261 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-17.00

 


Detalii produs


Categorie: Alte ingrediente

Greutate produs: 0.04 kg.



Produse similare


INCI: Coffea Arabica Seed Extract. Cu aroma sa specifică, stimulantă, extractul de cafea ajută la parfumarea produselor cosmetice și la realizarea parfumurilor naturale. Extract uleios...
26,33 RON
INCI: Calendula Officinalis Flower Extract Extract pur, extrem de concentrat, destinat îngrijirii pielii iritate, sensibile, dar și a tenului matur, datorită prezenței esterilor de faradiol cu...
17,54 RON
  
  




  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?