Poze Extract CO2 de Gălbenele 5 gr

     
Pin It


Extract CO2 de Gălbenele 5 gr

Pret: 17,54 RON

Disponibil in stoc

Pretul include TVA 19%, pretul nu include cheltuielile de livrare.

INCI: Calendula Officinalis Flower Extract
Extract pur, extrem de concentrat, destinat îngrijirii pielii iritate, sensibile, dar și a tenului matur, datorită prezenței esterilor de faradiol cu rol calmant și cicatrizant și a beta-carotenului cu efect antioxidant.

Extract pur, obținut din flori de gălbenele prin extracție cu dioxid de carbon, fara ajutorul solvenților chimici. Acest extract nu conține nici un fel de aditiv, urme de solvenți, metale grele sau microbi. Pentru obținerea unui singur kilogram de extract s-au folosit intre 17 și 20 de kilograme de flori.

Proprietăți organoleptice: masă uleioasă vâscoasă, solidă la temperatura camerei, lichidă la temperaturi mai mari de 40 gr C, de culoare roșu închis-maronie, cu un miros intens, specific, vegetal.

Principii active prezente în extractul pur de gălbenele:

  • esteri de faradiol (în jur de 20%), cu proprietăți calmante și cicatrizante de neegalat, de aceea extractul de gălbenele are efecte deosebit de benefice pentru pielea iritată, sensibilă.
  • carotenoizi (în jur de 1%,) cu proprietăți antioxidante, extractul de gălbenele fiind util pentru compozițiile cosmetice antirid.

Extractul CO2 de Gălbenele este recomandat pentru:

  • tenul uscat și sensibil
  • arsuri solare, regenerarea pielii după plajă
  • dermatite, eczeme, iritații, inflamații
  • pielea uscată și crăpată
  • tenul matur, ridat

Mod de păstrare: la loc uscat, ferit de lumină și căldură, în recipientul original bine închis.

 

 

Mod de utilizare a extractului CO2 de Gălbenele:

  • În serumuri pentru corp, în combinație cu uleiuri vegetale, uleiuri esențiale sau active liposolubile.
  • În emulsii, în faza finală a emulsiei. 

Solubilitate: insolubil în apă, solubil în uleiuri.

Concentrații recomandate: 0,1-0,3%. Extractul este foarte concentrat, de aceea o cantitate foarte mică aduce beneficii terapeutice importante. Influențează culoarea și parfumul produsului final.

Se poate include în:

  • creme și loțiuni pentru ten sau pentru corp
  • uleiuri de masaj 
  • loțiuni și uleiuri pentru după plajă
  • unguente, uleiuri cicatrizante, calmante
  • creme pentru bebeluși

0770534261 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-17.00

 


Detalii produs


Categorie: Alte ingrediente

Greutate produs: 0.04 kg.

Producator: Origine Germania



Produse similare


INCI: Coffea Arabica Seed Extract. Cu aroma sa specifică, stimulantă, extractul de cafea ajută la parfumarea produselor cosmetice și la realizarea parfumurilor naturale. Extract uleios...
26,33 RON
Hidratant, antiinflamator, răcoritor și astringent, extractul de castravete aduce beneficii tuturor tipurilor de ten, de la cel uscat, pănă la cel gras sau cuperotic. Ingrediente: aqua, glycerin,...
8,10 RON
Bogat în teină, polifenoli și bioflavonoizi, extractul de ceai verde este folosit în preparatele antiaging, de slăbire și antioxidante pentru piele și păr. Ingrediente: aqua, glycerin*,...
8,01 RON