Poze Cedru de Virginia, ulei esential pur 10ml

     
Pin It


Cedru de Virginia, ulei esential pur 10ml

Pret: 10,99 RON

Disponibil in stoc

Pretul include TVA 19%, pretul nu include cheltuielile de livrare.

Cedrul de Virginia sau ienupărul virginian este nativ în America de nord. Creşte până la înălţimea de 30 metri şi trăieşte câteva sute de ani. Din lemnul acestui arbore se fabrică creioanele de cea mai bună calitate.

Uleiul esențial este folosit în aplicații pentru îmbunătățirea circulației periferice fiind decongestionant venos și limfatic, util în caz de edeme, varice, retenții de apă și celulită. Este antiseptic și astringent pentru piele.

Metoda de obţinere: prin distilarea cu aburi din părţile lemnoase

Zona geografică de provenienţă: Virginia, SUA

Prezentare: lichid clar gălbui de vâscozitate medie
La temperaturi mai scăzute tinde să se cristalizeze, înainte de folosire se poate încălzi ușor pe baie de apă caldă.

Descrierea olfactvă: aromă rustică, lemnoasă, ușor balsamică

Ingrediente (INCI): juniperus virginiana wood oil

Proprietăţi

  • decongestionant venos și limfatic
  • flebotonic, limfotonic, facilitează drenajul limfatic
  • stimulează circulația periferică
  • ușor antiseptic și fungicid
  • astringent, antiseboreic, purifiant
  • antireumatismal
  • tonifică organismul

Recomandări

  • varice, probleme arteriale
  • membre dureroase, picioare grele
  • celulită, edeme, retenţii de apă
  • artrită, reumatism
  • ten gras, ten problematic, eczeme
  • scalp afectat de mătreață, seboree
  • ca esență cu note de bază și fixativ pentru parfumuri
  • parfumarea cosmeticelor și a săpunurilor

Utilizare in cosmetică și aromaterapie

  • ca ingredient pentru prepararea compozițiilor cosmetice și aromaterapeutice
  • nu se folosește pur pe piele
  • dozaj uzual recomandat în cosmetice 0,5 - 2%
  • diluat în ulei vegetal pentru masaj
  • ca ingredient pentru prepararea de creme, balsamuri, unguente, geluri, seruri
  • se poate include în baza de cremă sau baza de șampon, 30-60 picături la 100 ml
  • ca ingredient pentru loțiune sau ulei repelent de insecte, combinat cu ulei esențial de eucalipt citronat sau lemongrass
  • difuzat în încăperi, pentru ameliorarea problemelor respiratorii, purificarea aerului

Păstrare: închis etanș, în loc uscat și răcăros, ferit de lumină

Date de siguranţă:

  • ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puţin 24 de ore înainte de aplicare
  • a se evita contactul cu ochii
  • contraindicat în trimestrul I de sarcină
  • a nu se lăsa la îndemâna copiilor
  • uz extern; uzul intern se recomandă doar sub îndrumarea unui medic sau aromaterapeut
  • ATENTIE ! DUPA ADAUGAREA PRODUSELOR IN COS, PENTRU COMPLETAREA DATELOR SI FINALIZAREA COMENZII  APASATI BUTONUL “TRIMITE COMANDA"

0770534261 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-17.00

 


Detalii produs


Categorie: Uleiuri esentiale

Greutate produs: 0.02 kg.

Producator: Origine SUA



Produse similare


O esență foarte apreciată pentru parfumul său puternic și profund, cu note pământii, lemnoase și de fum, dar care conține o serie de principii active cu rol antiinflamator, antiinfecțios,...
13,37 RON
Din măruntele flori mov-albăstrui care ne încântă prin parfumul lor se extrage uleiul esențial poate cel mai răspândit și utilizat în întreaga lume. Calitățile sale...
15,26 RON
Vetiverul este o plantă care creşte în smocuri similare cu iarba, este înaltă, are frunzele lungi şi dese, cu un complex de rădăcini subterane care se adâncesc la peste 1 metru,...
35,99 RON
  
  




  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?