Poze CARBUNE VEGETAL ACTIV - 25g

     
Pin It


CARBUNE VEGETAL ACTIV - 25g

Pret: 20,99 RON

Disponibil in stoc

Pretul include TVA 19%, pretul nu include cheltuielile de livrare.

Se poate folosi în măști, săpunuri și diverse produse de igienă dar și ca agent colorant pentru săpunuri sau machiaj.

Proprietăți, recomandări:

  • este adsorbant forte
  • curăță pielea de impurități, poluanți și reziduuri
  • reduce excesul de sebum și ajută la eliberarea porilor
  • este un colorant puternic
  • benefic pentru piele problematică, acnee
  • ajută în caz de infecții bacteriene cutanate
  • benefic pentru piele expusă la poluare sau substanțe chimice toxice
  • curățarea pielii fumătorilor
  • curățarea aerului și îndepărtarea mirosurilor neplăcute


Aplicații, utilizare:

  • se pot prepara măști, cataplasme, împachetări corporale
  • se poate include în produse de gomaj, scruburi, exfolante
  • colorarea săpunurilor, inclusiv a celor fabricate la rece (CP)
  • inclus în săpunuri M&P, ca ingredient în săpun de bărbierit
  • prepararea produselor de machiaj: mascara, tuș de pleoape, fard
  • se poate folosi ca dezodorizant, în special pentru frigider

Dozaje indicative:

       0,5 - 5% pentru măști, gomaj

       0,2 - 1% pentru săpunuri

        până la 20% pentru mascara, până la 50% în farduri 

         ca atare, într-o cutiuță plasată în frigider

Păstrare: în loc uscat, în mediul ambiant

 Aceste informații sunt oferite cu scop informativ, ele nu constituie în niciun fel informații medicale și nu angajează responsabilitatea noastră.

0770534261 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-17.00

 


Detalii produs


Categorie: Alte ingrediente

Greutate produs: 0.03 kg.



Produse similare


Ingredient activ purifiant si detoxifiant si, in acelasi timp, colorant vegetal util in formularea cosmeticelor si sapunurilor 100% naturale. Recomandat pentru: masti si creme purifiante...
16,20 RON
Ingredient activ purifiant si detoxifiant si, in acelasi timp, colorant vegetal util in formularea cosmeticelor si sapunurilor 100% naturale. INCI: charcoal Carbune activ pur, de origine vegetala...
3 RON
Ingredient universal pentru prepararea de creme bogate si protectoare, alifii, balsamuri, rujuri, sau lumanari. Confera consistenta si stabilitate. Varianta purificata este apreciata pentru faptul ca...
5,30 RON
  
  




  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?