Poze Acid hialuronic pur HMW 1 GR

     
Pin It


Acid hialuronic pur HMW 1 GR

Pret: 16,50 RON

Disponibil in stoc

Pretul include TVA 19%, pretul nu include cheltuielile de livrare.

Este un activ cosmetic prețios, recunoscut pentru efectul puternic hidratant, utilizat în felurite preparate cosmetice antirid, de lifting, redensificare și de sporire a fermității pieii. Se folosește îndeosebi pentru pentru față, gât și decolteu.

Produs obținut biotehnologic din surse vegetale prin procese de fermentație. Acidul hialuronic se regăsește în mod natural în diferite zone ale corpului uman: piele, fluidele articulațiilor, țesuturile conjunctive. Este un glicozaminoglican, unul dintre cele mai importante elemente extracelulare pe lângă elastină și colagen.

Acidul hialuronic are capacitatea de a atrage și reține o cantitate mare de apă, această capacitate, printre altele, conferă volum și elasticitate pielii. Odată cu înaintarea în vârstă, cantitatea de acid hialuronic în piele scade treptat. Acidul hialuronic aplicat pe piele nu pătrunde adânc și nu înlocuiește acidul hialuronic prezent în organism.

Ca activ cosmetic, acidul hialuronic este apreciat pentru capacitatea sa excepțională de a reține și atrage apa, este hidratant și umectant, ajută la redensificare, uniformizarea și netezirea pielii, diminuând aspectul ridurilor și a liniilor fine.

  • HMW - acid hialuronic cu masă moleculară mare 1.0 - 1.6 MDa - se prezintă sub formă de pulbere mai pufoasă și ușor granulată, pătrunde superficial în piele, menține hidratarea optimă a pielii, formează un film protector și tensor; are efect gelifiant

Proprietăți organoleptice: pulbere albă, fără miros
Notă: varianta LMW este o pulbere compactă, volumul acesteia este mai redus în comparație cu cel al variantei HMW 

Ingrediente (INCI): sodium hyaluronate


Proprietățile acidului hialuronic

  • hidratant forte, umectant, reține apa în piele
  • conferă efect de umplere a liniilor și ridurilor fine
  • îmbunătățește fermitatea pielii și tensor, tonifică stratul superior al pielii
  • redensifică și restructurează țesutul cutanat
  • protector împotriva deshidratării
  • catifelant, netezește pielea
  • anti-age, antirid
  • blând, bine tolerat de piele


Recomandări, aplicații

  • orice tip de ten poate beneficia de virtuțile acidului hialuronic
  • la apariția primelor riduri
  • îngrijirea pielii mature, îmbătrânite, ridate
  • îngrijirea tenului uscat, deshidratat, afectat de descuamări
  • întârzierea procesului de formare a ridurilor
  • în tratamente anti-aging, de lifting și refermizare
  • îngrijirea conturului ochilor
  • îngrijirea bustului
  • îngrijirea pielii sensibile, fragile
  • îngrijirea pielii afectate de psoriazis și eczeme, iritații


Mod de utilizare în cosmetică

  • este un produs ce nu se folosește ca atare pe piele, doar ca ingredient în preparate cosmetice
  • dozaj indicativ: 0.1 - 1%
  • este solubil în apă, isolubil în uleiuri
  • ca ingredient în prepararea cosmeticelor, adăugat la cel mult 40°C, în emulsii se adaugă la faza finală
  • acidul hialuronic poate fi adăugat ca ingredient în compoziții precum: creme, seruri, loțiuni, tonere, geluri, măști
  • se poate include și într-o bază de cremă

Mod de operare:

  • Dacă se prepară un toner, gel sau ser apos, acidul hialuronic se presară treptat peste apă, care între timp se amestecă energic, fie cu un tel fie cu mixerul. Se continuă omogenizarea până la dispersarea completă. Dacă rămân nedizolvate câteva granule sau ”norișori”, acestea se vor dispersa în scurt timp (varianta HMW tinde să formeze aglomerări, se va insista cu amestecarea compoziției până la dispersarea lor);
  • Atunci când se adaugă într-o cremă emulsionată, acidul hialuronic se presară peste compoziție la faza finală și se amestecă temeinic, până când se obține un preparat omogen;
  • Ca ingredient într-o bază de cremă, se adaugă la rece. Se presară treptat peste compoziție și se amestecă temeinic.


Mod de păstrare
: în recipient închis etanș, la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă

Date de siguranță, precauții în utilizare: a nu se inhala, a nu se ingera, a nu se lăsa la îndemâna copiilor; uz cosmetic


Avertisment
: indicațiile, proprietățile și modul de utilizare ale produselor prezentate pe site-ul Estelina sunt bazate pe literatura de specialitate disponibilă în cărți, publicații științifice, website-uri de referință în fitoterapie și aromaterapie, în jurnale de cosmetică și chimie cosmetică, și pe documentația primită de la producător sau furnizor. Cu toate acestea, informațiile sunt oferite cu titlu informativ, nu constituie în niciun fel informații medicale și nu pot angaja responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare în scop medical, trebuie consultat un medic.

0770534261 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-17.00

 

Tag-uri:



Detalii produs


Categorie: Alte ingrediente

Greutate produs: 0.01 kg.

Producator: Origine China



Produse similare


Varianta cu molecula mica a acidului hialuronic are o mare capacitate de reținere a apeia si asigura hidratarea in profunzime a pielii, avand efect antirid. Indispensabil pentru crearea cremelor...
28,99 RON
Este un activ cosmetic prețios, recunoscut pentru efectul puternic hidratant, utilizat în felurite preparate cosmetice antirid, de lifting, redensificare şi de sporire a fermității pieii....
16,61 RON
  
  




  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?