Poze Acid Ferulic 5 gr

     
Pin It


Acid Ferulic 5 gr

Pret: 10,90 RON

Disponibil in stoc

Pretul include TVA 19%, pretul nu include cheltuielile de livrare.

Este unul dintre cei mai potenți antioxidanți naturali, un fenol obținut din surse vegetale cu acțiune de neutralizare a radicalilor liberi, ce acționează împotriva îmbătrânirii cutanate, este fotoprotector și contribuie la menținerea sănătății și frumuseții pielii.

Acid Ferulic - descriere, recomandări

Acidul ferulic se găsește în diferite părți ale multor plante. Este prezent în cereale (orez, grâu, ovăz) în cafea, roșii, anghinare sau porumb, dar și într-o serie de plante utilizate în Medicina Tradițională Chineză.
Acidul ferulic din oferta noastră este obținut din rădăcina plantei Ferula communis.

Există o serie de studii care demonstrează faptul că acidul ferulic acționează sinergic cu alți antioxidanți, în special cu vitamina C, sporind eficiența și stabilitatea acesteia. Efectul antioxidant al acidului ferulic este amplificat prin expunerea pielii la razele ultraviolete, fiind astfel un ingredient potrivit și pentru cosmeticele de protecție solară.

Proprietăți organoleptice: pulbere cristalină gălbuie, miros dulceag agreabil
Este parțial solubil în apă, dispersabil în medii apoase, solubil în alcool.

Ingrediente (INCI): ferulic acid


Proprietățile acidului ferulic

  • antioxidant forte
  • neutralizează acțiunea radicalilor liberi
  • fotoprotector, protejează pielea de daunele factorilor externi
  • ușor antiinflamtor
  • anti-aging, combate formarea ridurilor
  • porește fermitatea pielii
  • ușor iluminator al pielii
  • favorizează buna funcționare a membranelor celulare
  • inhibă ușor producția melaninei


Recomandări, aplicații

  • dozaj recomandat: 0,5-1%
  • pH-ul compoziției finale în care se include, este indicat să fie de cel mult 5,5
  • în emulsii se include la faza finală
  • este potrivit pentru orice tip de piele, în special pentru pielea matură, ridată
  • alături de vitaminele C și E formează o sinergie cu efect antioxidant forte
    Se pot prepara: 
  • creme, loțiuni și seruri antirid și antiîmbătrânire
  • măști vitaminizante, tratamente de rejuvenare a pielii
  • creme și loțiuni de protecție solară
  • creme, loțiuni, geluri aplicate după expunerea la soare


Mod de păstrare
: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă

Date de siguranță, precauții în utilizare: a nu se lăsa la îndemâna copiilor, a nu se ingera, a nu se utiliza pur pe piele, a se evita contactul cu ochii; uz cosmetic  

0770534261 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-17.00

 

Tag-uri:



Detalii produs


Categorie: Alte ingrediente

Greutate produs: 0.02 kg.

Producator: Origine China



Produse similare


Varianta cu molecula mica a acidului hialuronic are o mare capacitate de reținere a apeia si asigura hidratarea in profunzime a pielii, avand efect antirid. Indispensabil pentru crearea cremelor...
28,99 RON
  
  




  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?