Pret Peste 50 RON

Ordoneaza dupa:
In ziua de azi suntem practic coplesiti de multitudinea de produse ale companiilor cosmetice. Deseori ne gasim in dificultatea de a alege produsul potrivit, iar dupa o escapada prin magazinele de...
51,76 RON
Ulei de masline de categorie superioara obtinut direct din masline si exclusiv prin procedee mecanice. Declaratie nutritionala pentru 100 ml produs: Valoare energetica: 3389KJ/824 kcal, Grasimi:...
80,99 RON
Uleiul de Palmier contine acizi grasi nesaturati. Datorita acestui fapt, la temperaturi mai mici de 18 grade, uleiul se solidifica treptat si devine alb . Acest lucru nu ii afecteaza proprietatile....
60,68 RON
Uleiul de Parfum de Crăciun la ambalaj economic 100 ml. Un ulei utilizat în aromaterapie cu un miros foarte plăcut. Uleiul de Parfum de Crăciun se utilizează la prepararea...
58,50 RON
Un cântar practic, de înaltă precizie, prevăzut cu ecran LCD, funcţie TARA, potrivit pentru cântărirea ingredientelor cosmetice şi nu numai. Capacitate maximă: 500 g Functie...
74,99 RON
Detalii produs Termometru digital cu tija KT- 300 pentru alimente si lichide se poate folosi in bucatarie, laborator sau fabrica si masoara temperaturi cuprinse inre -50 si +300 grade Celsius,...
65 RON
Soda caustica fulgi. Nr.crt CARACTERISTICA U.M. CONDITII DE ADMISIBILITATE 1. Aspect - fulgi 2. Culoare -...
205 RON
Puritate: 99, 7%. Este soda caustica cu cea mai mare puritate. Ambalaj : sac 25 kg Soda caustica perle de cea mai pare puritate. Recomandata pentru fabricarea sapunurilor...
238 RON
Derivat din ulei de cocos, este un produs tensioactiv foarte blând și bine tolerat de piele, economic, utilizat pentru formularea șampoanelor solide, a calupurilor de duș și a altor produse de...
91 RON
Uleiul de ricin este un lichid gălbui care este presat la rece din semințele de ricin. Are proprietati antiinflamatorii si este antioxidant. Se considera ca cele mai multe dintre beneficiile...
211 RON
Producator: Humanity Uleiul de ricin este un lichid gălbui care este presat la rece din semințele de ricin. Are proprietati antiinflamatorii si este antioxidant. Se considera ca...
70,50 RON
Obținut din boabele de dafin, este apreciat în cosmetică pentru proprietățile purifiante și regeneratoare. Este ingredientul de bază al renumitului săpun de Alep. Are acțiune cicatrizantă,...
214,99 RON
  
  




  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?