Origine Italia

Ordoneaza dupa:
Astringent și purifiant, acest ulei este util pentru prepararea produselor destinate tenului gras. Datorită lipsei de molecule fotosensibilizante, acest ulei esențial se poate încorpora cu mai...
10,99 RON
Un colorant vegetal puternic, de un verde viu și frumos, potrivit pentru colorarea cosmeticelor pe bază de apă, cum ar fi: tonere, loțiuni, creme, deodorante, șampoane, geluri de duș....
7,99 RON
  
  




  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?