Alte ingrediente, Origine UE

Ordoneaza dupa:
Asigură pentru produsele cosmetice un parfum specific de ananas. În primul rând este recomandat la prepararea produselor cosmetice de baie (gel de duş, şampon), pentru apă de toaletă,...
8,50 RON
10,50 RON
Acest exfoliant vegetal obținut prin măcinarea sâmburilor uscați de caise este indispensabil pentru realizarea produselor de exfoliere pentru corp. Gomajul cu exfoliantul din sâmburi...
6 RON
Aceasta pudra fina obținuta prin măcinarea sâmburilor uscați de caise este foarte buna pentru realizarea produselor de exfoliere pentru față. Are rolul de a activa microcirculația sanguină și de...
6 RON
Agent eficient de stabilizare a emulsiilor, glicerina are în plus proprietăți de emoliere și de protejare a pielii și părului împotriva deshidratării, fiind cunoscut ca un umectant clasic....
6,99 RON
Praf de lapte de capră 100 g INCI : Caprae Lac Acid Produs cosmetic. Uz extern Conține 30% grăsime. Dozare : 1-30% Acest produs este bogat în minerale, și anume viatminele A, D,...
28,35 RON
Se poate utiliza în: farduri de pleoape, rujuri, luciu de buze, balsam de buze, creme, emulsii, balsamuri, săpunuri etc. Identificare: (INCI): iron oxides (CI 77491) Origine: Din UE....
10,50 RON
INCI: ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE Aloe vera cu efect calmant, reparator, cicatrizant și hidratant. Se poate folosi ca atare sau ca ingredient...
14,90 RON
100 % ingredient natrual. A se folosi pentru prepararea produselor cosmetice. Este un produs natural, foarte bogat în săruri minerale, fără aditivi. Adăugat în timpul preparării...
12,89 RON
Activ cosmetic natural, tensor și filmogen, utilizat în emulsii și geluri apoase pentru efectul de lifting imediat. Se poate folosi și în farduri, mascara, eye-linere, geluri și spray-uri...
10,15 RON
Ingredient cosmetic cu multiple întrebuințări, carbonatul de calciu este utilizat în formularea pastelor de dinți, a produselor de machiaj și a produselor de menaj. INCI: Calcium...
11,47 RON
Pigment maro 10g Ambalare: 10g Putem folosi ca ingredient la produse cosmetice naturale, hande made și pentru prepararea săpunurilor naturale. Identificare: (INCI) iron oxides CI77499...
6,99 RON
100 % ingredient natural. A se folosi pentru prepararea produselor cosmetice. Este un produs natural, foarte bogat în săruri minerale, fără aditivi. Recomandat pentru toate tipurile...
12,99 RON
  
  




  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?